Úszásoktatás Dorogon

A dorogi Nipl Stefánia Uszodában az Új-Hullám Sport Egyesület végzi az úszásoktatást. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és a későbbi sportolási lehetőségének megalapozása. A képzés során a gyermekek elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tesznek szert. Az 5. szint elérése után, még a tanulási folyamat során a gyerekek igazolt sportolókká válnak, akik később bekapcsolódhatnak az úszó-vagy vízlabda sportéletbe is.

A nyolc szintes úszásoktatás részletes tematikája>>

Úszótanfolyam

Az úszásoktatási programokban 4-15 éves gyermekek vehetnek részt heti 1, vagy heti 2 alkalommal. Az oktatás gyakorlati szintfelméréssel kezdődik, amely során az Új-Hullám 8- szintes oktatási rendszerébe soroljuk be a gyerekeket.

Minden szeptemberben induló tanfolyamunk négy órás felzárkóztató oktatással indul. A tanfolyam során az oktatóváltás a gyermekek fejlődése érdekében előfordulhat. Kötelező felszerelés: papucs, úszónadrág/úszódressz, úszósapka, törülköző/köntös. Javasolt felszerelés: úszószemüveg.

Az igényeknek megfelelően tanév közben is indítunk úszótanfolyamokat, így aki nem tud szeptemberben kezdeni, később is csatlakozhat a képzéshez. Az úszótanfolyam minden évben szeptembertől júniusig tart!

A sportegyesület az oktatási órára átvett gyermekekért a balesetvédelmi felelősséget vállal, amennyiben az egyesület, vagy az oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt jelent a gyermekek uszodába való érkezése, öltöztetése és uszodából való távozása. Az egyesület kéri, hogy az oktatás megkezdése előtt a gyermek szülője/hozzátartozója tájékoztassa a vezető koordinátort, vagy az oktatót a gyermek betegségeiről; egy baleset/betegség súlyosbodásának megelőzése érdekében.

Jelentkezem az Úszótanfolyamra>>

Oktatási díjak

Úszótanfolyam:
1.600 Ft/fő/alkalom (havi 4, vagy kevesebb alkalom esetén)
1.450 Ft/fő/alkalom (havi 5, vagy több alkalom esetén)

Elkőkészítő csoport (vízilabdásoknak és úszóknak):
9.000 Ft/fő/hónap

Úszóedzés (kondicionáló, versenycsoport):
8.000 Ft/hónap

Vízilabdaedzés (kezdő és haladó):
10.000 Ft/hónap

Testvérek esetén fejenként 5% kedvezményt biztosítunk az árakból!

Egyéb információ

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű! A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőségek, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, vagy a nyári táborban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra! Az általános tájékoztatónk megtekintése »

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11742245-20064794-es számla számra.

Oktatási időpontok

A heti 1 alkalmas tanfolyamok időpontjai:
Kedd, Csütörtök: 17.00
Péntek: 16.00, 17.00, 18.00

A heti 2 alkalmas tanfolyamok időpontjai:
Hétfő, Szerda: 16.00, 17.00, 18.00
Kedd, Csütörtök: 16.00, 17.00, 18.00

Dorogi úszásoktatás videón