TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Egyesületünk

Mottó: Gyorsabban-ügyesebben!

 

A múlt
 
Dorogon nagy hagyományai vannak a vizes sportágaknak. 1923-ban itt épült meg az ország első vidéki 50 méteres uszodája és 1928-tól már úszószakosztály is működött a városban. Az évtizedek során korszerűtlenné váló uszodát azonban az 1980-as években lebontották, így a vízi sportélet is megszűnt.

 

A jelen és a jövő
 
A 2007-ben átadott Városi Uszoda új lehetőséget kínál az úszó- és a vízilabda sportélet fejlesztésére. 2009-ben megalakult egyesületünk - a régiek szellemi örököseként - ezt a folyamatot szervezi és menedzseli, a mai kor lehetőségeinek megfelelően.

Az egyik legfontosabb célkitűzésünk, hogy városi és kistérségi központi utánpótlás nevelési szerepet töltsünk be. Ennek érdekében edzési, edzőtáborozási, versenyzési, és menedzselési lehetőséget kívánunk biztosítani a sportoló gyerekek számára, úszás- és vízilabda sportágakban.

Lényegesnek tartjuk az országos versenyeken való eredményes szerepelést is.

A nevelés során célunk a közösségépítés, az egyén tehetségének kibontakoztatása, és az egészséges életmód propagálása és elterjesztése.

Feladatunknak tartjuk úszóversenyek és vízilabda tornák szervezését, és a tehetségkutatás-gondozás koordinálását is.

2014 szeptemberétől a tanfolyamos úszásoktatást az Új-Hullám Sport Egyesület vette át az Új-Hullám Úszó- és Vízilabda Iskola Nonprofit Kft.-től Dorogon.

 

Ügyintézés - Vízilabda és úszó szakosztály

Schieszler Anna - 06 30 516 9644 - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola orosz-könyvtár szakán, majd a Szegedi Tudományegyetem könyvtárpedagógia-tanár szakán szereztem diplomát.

Jelenleg a Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskolában dolgozom könyvtáros tanárként. Az eddigi munkám során szerzett tapasztalataimat jól tudom hasznosítani az Új-Hullám Sport Egyesület adminisztrációs, intézői feladatainak ellátásában. A sport mindig közel állt hozzám, diákkoromban versenyszerűen atletizáltam, jelenleg is rendszeresen futok.

 

Ügyintézés - Úszótanfolyam

Kuminka Enikő - 06 30 545 3909 - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Dunaferr SE versenyúszójaként gyermekkorom jelentős részét a dunaújvárosi uszodában töltöttem. Az úszás szeretetétől a 8 év alatt, edzés gyanánt leúszott kb. 10 ezer km sem tántorított el, sőt, felnőttként is örömmel veszek részt szenior úszóbajnokságokon, Balaton-átúszásokon. Bízom benne és kívánom, hogy az Egyesületünkben úszni tanuló és versenyúszó növendékeink hasonlóképp, élményként éljék meg az úszást, mint az egyik legegészségesebb mozgásformát. Úgy vélem, hogy az úszás az alapműveltségünk része. Közgazdászként a pénzügyi és szervezési tapasztalataimnak, végzett úszásoktatóként pedig a versenysportban eltöltött éveimnek veszem jó hasznát az Új-Hullám SE helyszíni vezető koordinátoraként és oktatójaként.

 

Egyesület elnöke

Várhegyi Ferenc - újságíró, sportmenedzser ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

Edzőink

Úszás

Járki Dániel - úszóedző ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Vízilabda

Györe Lajos vízilabda szakedző KEK győztes és Magyar Bajnok játékos, női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány, női válogatott edzője

Szarvas Dávid okleveles testnevelő tanár, úszóedző, vízilabda szakedző ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

Úszásoktatók

Boda Árpád

Fábián Rita

Fülöp-Mann Viktória

Járki Dániel

Kuminka Enikő

Lőrincz Brigitta

Rendes Viktória

Szinay István

Varga Márton