TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Áprilisi Szintvizsgák

Április 12-én, szerdán és április 13-án, csütörtökön a tanfolyamos időpontokban kerül sor az áprilisi szintvizsgákra a Nipl Stefánia Uszodában. A szintvizsgákon azok a gyerekek vehetnek részt, akik legalább heti két alkalommal járnak úszásoktatásra. Jó felkészülést kívánunk!

Februári szintvizsgák

Február 22-én, szerdán és február 23-án, csütörtökön megtartjuk a soron következő szintvizsgákat a Nipl Stefánia Uszodában, Dorogon. A szintvizsgákon azok a gyerekek vehetnek részt, akik heti két alkalommal járnak úszótanfolyamra. Mindenkinek jó felkészülést kívánunk!

Csatlakozás úszótanfolyamokhoz

Várjuk oktatásainkon azokat a gyerekeket, akik helyhiány miatt nem tudták elkezdeni, vagy szüneteltették, illetve betegség miatt nem tudták tovább folytatni a megkezdett úszótanfolyamukat.

Minden hétköznap 16-19 óráig a középhaladó és a haladó csoportokban van még szabad helyünk, ezért a szülők most könnyen ki tudják választani a legjobb időpontokat. A tanfolyami helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel.

További információt Kuminka Enikő vezető koordinátor tud biztosítani személyesen, vagy a +36 30 545 3909-es telefonszámon!

Úszásoktatást Karácsonyra!

Szerezzen meglepetést gyermekének, vagy unokájának 5.000 Ft értékű úszásoktatásra szóló utalvánnyal.

Az utalványok Dorogon, a Nipl Stefánia Uszodában az Új-Hullám pultjánál vásárolhatók meg.

A megvásárolt utalvány az Új-Hullám Sport Egyesület úszótanfolyamain, valamint nyári táboraiban használható fel a dorogi Nipl Stefánia Uszodában 2017. augusztus 14-ig.