TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Györe Lajos Masters világbajnok

Györe Lajos, a dorogi Új-Hullám SE vízilabda vezetőedzője aranyérmes lett a budapesti FINA Masters VB-n a 30 év fölötti női vízilabda csapattal.

Györe Lajost az egykori válogatott játékosok kérték fel arra, hogy készítse fel őket a világbajnokságra. Az Új-Hullám SE számára nagy öröm, hogy ők adhatták az edzőt a kiváló játékosoknak. Ezúton is gratulálunk a csapatnak és Györe Lajosnak is!

Györe Lajos korábban játékosként magyar bajnok, KEK győztes, edzőként többszörös magyar bajnok, LEN- és Szuperkupa győztes volt. Az Európa-bajnok női felnőtt válogatott edzőjeként is ismerhettük, illetve utánpótlás szövetségi kapitányként is dolgozott. Györe Lajos 2015-ben Mesteredzői címet kapott a Magyar Edzők Társaságától, amely az edzői pályán elérhető legnagyobb szakmai elismerés. Mostani eredménye újabb szép bizonyítéka szakmai felkészültségének, tudásának és büszkesége a dorogi vízilabdasportnak is.

Sportorvosi vizsgálat a vízilabdásoknak

2017. augusztus 2-án, szerdán 13.00-tól  és augusztus 9-én, szerdán 13.00-tól  lesz sportorvosi vizsgálat a vízilabdások számára. A játékosokat időrendbe osztják a dorogi orvosi rendelőben, amelyet hamarosan elküldünk mindenkinek. Kérjük, hogy lehetőleg minél többen vegyenek részt a vizsgálatokon, hogy a szükséges játékengedélyeket az őszi bajnoki kezdésre biztosíthassuk a játékosoknak. A vizsgálat díja 1.000 Ft/fő, amelyet Schieszler Annánál adhatnak le.

Új vízilabdaedzők

Szarvas Dávid távozása után két újabb edzővel bővült a vízilabda szakosztály szakmai stábja. Györe Lajos mesteredző, egyesületünk vezetőedzője idén nyártól két új szakember segítségére számíthat a munkájában. Maróti Ákos és Barna Péter is örömmel csatlakozott az Új-Hullám SE csapatához.

Maróti Ákos NB I-es játékosmúlttal rendelkezik, az OSC csapatának játékosaként komoly tapasztalatokat szerzett a világ egyik legerősebb bajnokságában. Játékospályafutása befejezése után elkezdte az edzői iskolát is, amelyet 2017 őszétől a Testnevelési Egyetem oktatási rendszerében fog folytatni. Maróti Ákos a Bp. Spartacus utánpótlás válogatott játékosa volt, majd az OB I-es OSC felnőtt csapatában játszott. A Zsigmond Király Főiskola HR-szakán tanult, majd a Testnevelési Főiskola vízilabda edzői szakára járt. Edzőként az OSC utánpótlás csapatainál dolgozott 2010-2013 között.

Barna Péter a Szentes, majd a Hódmezővásárhely csapatának játékosa volt. Elvégezte a Szegedi Tudomány Egyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának Társadalmi Tanulmányok alapszakát, ezt követően vízilabda sportedző képesítést szerzett, majd 2017-ben részt vett a Magyar Vízilabda Szövetség edzői továbbképzésén is. Játékvezetői végzettsége és gyakorlata is van.

A három edző foglalkoztatásával régi tervünk vált valóra. Úgy véljük, hogy ezzel egy újabb lépést tettünk előre a vízilabda tehetségkutatásban és abban bízunk, hogy a csapataink is új impulzusokat kapnak a két új edző munkába állásával.

Maróti Ákos bemutatkozója

Az aktív pályafutásomat az OSC csapatában fejeztem be. Ezt követően jelen voltam a klub utánpótlás vízilabda szakosztályának újra indulásánál, edzőként, segítőként dolgoztam. Évek óta figyelemmel kísérem az Új-Hullám SE munkáját, és nagyon bízom benne, hogy itt is hasznos tagja leszek a csapatnak. Edzőként mindent megteszek, hogy a játékosok kibontakoztathassák a képességeiket, tehetségüket.

Barna Péter bemutatkozója

A vízilabdával egészen kicsi koromban ismerkedtem meg egy labdával való szerencsés kimenetelű találkozást követően. A sportág alapjait az igen mély vízilabdakultúrával és történelemmel bíró Szentesi Vízilabda Klub berkein belül sajátíthattam el igen nagynevű edzők keze alatt! Az aktív pályafutásom befejeztével a vízilabda elmélete is komolyan foglalkoztatott, így játékvezetőként tevékenykedtem több osztályban és korcsoportban is, majd pedig elkezdtem edzői tanulmányaimat, amelyet a Testnevelési Egyetemen kezdtem, majd pedig a Magyar Vízilabda Szövetség edzői továbbképzésével, és az edzői liszensz megszerzésével folytattam. Edzői munkám során azon leszek, hogy a hozzám tartozó társaságból egy eredményesen és jól együttműködő, vidám csapatot teremtsek, ahová jó tartozni!

Idei vízilabdás helyezéseink

A 2016/17-es Budapesti Vízilabda Bajnokságban korosztályos csapataink az alábbi helyezéseket szerezték meg:

Rusorán Péter Gyermek 2003-as Bajnokság: 15. Új-Hullám SE

Szívós István Gyermek 2002-es Bajnokság: 14. Új-Hullám SE

Diapóló Ifjúsági Bajnokság: 6. Új-Hullám SE

Ezúton is szeretnénk megköszönni az edzők és a játékosok munkáját és mindenkinek kellemes nyarat, illetve eredményes felkészülést kívánunk a 2017/18-as bajnokságokra!