TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Úszásoktatás

Bevezetés
 
A dorogi Nipl Stefánia Uszodában az Új-Hullám Sport Egyesület végzi az úszásoktatást. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és sportolási lehetőségének biztosítása. A négy úszásnem (gyors, hát, mell, pillangó) elsajátítása után a gyerekek részt vehetnek a sportéletben is. Az úszó- és vízilabda szakosztályokban az előkészítő munka után kezdik meg a versenyszerű úszást vagy vízilabdát.
 
Az alábbiakban olvasható az úszásoktatás részletes tematikája>>
 
 
Cseperedő Úszóprogram
 
Újdonságunk a Cseperedő Úszóprogram, amely 2 éves kortól 4 éves korig vízhez szoktatást és úszás előkészítést ad a későbbi úszótanfolyamhoz. A Cseperedő Úszóprogramban a szülők is részt vesznek! A foglalkozások lényege, hogy a gyermek már korán megszokja az uszodai környezetet, a vizet, és megkezdi az úszástanulás rávezető gyakorlatainak elsajátítását. A program családi élményt nyújt a résztvevőknek.
 
 
Úszótanfolyam
 
Az úszásoktatási programokban 4-15 éves gyermekek vehetnek részt heti 1, vagy heti 2 alkalommal. A sportegyesület az oktatási órára átvett gyermekekért a balesetvédelmi felelősséget vállal, amennyiben az egyesület, vagy az oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt jelent a gyermekek uszodába való érkezése, öltöztetése és uszodából való távozása. Az egyesület kéri, hogy az oktatás megkezdése előtt a gyermek szülője/hozzátartozója tájékoztassa a vezető koordinátort, vagy az oktatót a gyermek betegségeiről; egy baleset/betegség súlyosbodásának megelőzése érdekében.
 
Minden gyermek az oktatást gyakorlati szintfelméréssel kezdi, amely során az Új-Hullám 8 szintes oktatási rendszerébe soroljuk (a program 8 tudásszintjének megfelelő erősségű csoport valamelyikébe kerül).
 
Minden szeptemberben induló tanfolyamunk négy órás felzárkóztató oktatással indul. A tanfolyam során az oktatóváltás a gyermekek fejlődése érdekében előfordulhat. Kötelező felszerelés: papucs, úszónadrág/úszódressz, úszósapka, törülköző/köntös. Javasolt felszerelés: úszószemüveg.
 
 
 
Oktatási díjak
 
Cseperedő Úszóprogram:
     2500 Ft/fő/alkalom (tartalmazza a szülő belépőjegyét is)

Úszótanfolyam:
     1500 Ft/fő/alkalom (havi 4, vagy kevesebb alkalom esetén)
     1300 Ft/fő/alkalom (havi 5, vagy több alkalom esetén)

Úszóedzés - Egyesületi (előkészítő, kondicionáló, versenycsoport):
     7500 Ft/hónap

Vízilabdaedzés - Egyesületi (előkészítő és versenycsapat):
     9600 Ft/hónap

Csoportos óvodai és iskolai oktatás:
Óvodás és iskolás csoportok jelentkezése esetén az árak az intézményvezetővel folytatott személyes egyeztetés alapján kerülnek megállapításra!

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű!

A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőségek, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, vagy a nyári táborban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra!

Testvérek esetén 5% kedvezményt biztosítunk gyerekenként a tanfolyam árából.

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11742245-20064794-es számla számra. 
 
 
Jelentkezés, Információ

Kuminka Enikő (06 30 545 3909 - Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 
ONLINE JELENTKEZÉS>>
 
Általános tájékoztató letöltése>>
 
 

Úszásoktatók

Boda Árpád

Fábián Rita

Fülöp-Mann Viktória

Járki Dániel

Kuminka Enikő

Lőrincz Brigitta

Rendes Viktória

Szinay István

Varga Márton