TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Úszó szakosztály

Egyesületünk megalapításának évében, 2009-ben kezdtünk el foglalkozni a versenyszerű úszás felépítésével utánpótlás korosztályokban. Első vezetőedzőnk Ágostonné Dóka Zsófia, aki mellett Szarvas Dávid látott el edzői feladatokat.

Az első években több megyei diákolimpiai aranyérmet nyertünk. 2010/11-ben az országos diákolimpiai döntőben is úsztak versenyzőink. 2011-ben megrendeztük az első Békatalálkozó úszóversenyt, amelyen több környékbeli egyesület vett részt.

2011-től Szabó-Rácz Petra vette át a vezetőedzői feladatok ellátását. 2012-ben újra megrendeztük a nagy sikerű Békatalálkozó úszóversenyt, és több meghívásos versenyen, valamint a megyei diákolimpiai versenyeken is sikeresen szerepeltünk. 2013-tól Tószegi Andor vette át a vezetőedzői feladatok ellátását.

2013. december 1-től Kiss István lett a vezetőedző. Tószegi Andor a váci klubnál megnövekedett feladatai miatt nem tudta tovább vállalni a munkát. Kiss István tagja volt Széchy Tamás edzői stábjának, utánpótlás válogatott versenyzőket edzett, Senior Európa-bajnok úszó.

2014-ben a Delfin Országos Bajnokságon Merész Bence aranyérmes lett 100 méteres mellúszásban, Böszörményi Boglárka pedig ezüstérmet szerzett 100 méteres pillangóúszásban.

Ugyanebben az évben Merész Bence új korosztályos országos csúcsot ért el 100 méteres mellúszásban, 25 méteres medencében. Kovács Boglárka bekerült a Jövő Bajnokai Programba.

2015-ben Merész Bence az Országos Gyermekbajnokságon első lett 200 méteres mellúszásban és második 100 méteres mellúszásban. Az év végén újabb országos csúcsot állított fel 100 méteres mellúszásban, 25 méteres medencében. Az Országos Delfin Bajnokságon Tamás Izabella a hatodik, Márföldi Abigél a hetedik helyen végzett 100 méteres pillangóúszásban. A Jövő Bajnokai Programba bekerült Böszörményi Boglárka, Simonek Renáta és Merész Bence.

2016-ban Márföldi Abigél és Meczger Sára is bekerült a Jövő Bajnokai Programba. A Cápa Országos Bajnokságon Tamás Izabella 5. lett 200 méteres pillangóúszásban és 7. 100 méteres pillangóúszásban. Merész Bence két ötödik helyet szerzett 100, illetve 200 méteres mellúszásban, Meczger Sára pedig hatodik lett 200 méteres mellúszásban.

2016. szeptember 1-től Járki Dániel lett a megbízott vezetőedző, Kiss Istvánnak megköszöntük az eddigi eredményes munkáját. Böszörményi Boglárka, Márföldi Abigél és Merész Bence az UTE-ba igazolt. Megkezdtük a szakosztályi úszásoktatói és tehetségkutatói, valamint versenysport munka új alapokra helyezését.

Járki Dániel

A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karon végeztem testnevelő-edző (úszóedző) szakon. A víz egy új közeget jelent mozgás szempontjából, így rengeteg újdonságot, kihívást, sikerélményt és örömet tartogat annak, aki megtanul, ebben az új közegben biztonságosan mozogni. Ezt az élményt, hobbit, sportot vagy akár életet is menthető tudást szeretném megosztani minden gyermekkel úgy, hogy közben jól érzik magukat, hasznos tudást és barátokat szereznek. Amit legfontosabbnak tartok a foglalkozások során: biztonság, egészség és jó hangulat.