TAO Pályázat 17/18

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2017/18-as TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 16/17

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2016/17-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 15/16

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2015/16-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO jóváhagyás>>

TAO Pályázat 14/15

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2014/15-ös TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 13/14

TAO Pályázat 13/14

A Magyar Vízilabda Szövetség elfogadta a 2013/14-es TAO pályázatunkat. Ezzel lehető- ségünk nyílt a sportágfejlesztési progra- munkban meghatározott feladatok elvégzé- séhez szükséges pénzösszegek megszerzé- sére. Az érdeklődő cégek a nyereség- vagy osztalékadójuk egy részét ajánlhatják fel erre a célra. Kérjük, hogy aki tud ilyen vállalatot, értesítsen bennünket!

TAO kérelem>>
TAO jóváhagyás>>

TÁMOP Pályázat 11/12

Partnereink

Vízilabda szakosztály

Egyesületünk 2009 végén kezdett el a vízilabdázással foglalkozni utánpótlás korosztályokban.
 
Első edzőnk Szarvas Dávid, okleveles testnevelő tanár, úszó-és vízilabdaedző.
 
Az előkészítő évek után 2011/12-ben elindultunk a Dunántúli Gyermek-, Serdülő- és Ifjúsági Bajnokságban.
 
2012-ben TAO pályázaton sportágfejlesztésre 15,4 millió Ft megszerzésére nyertünk lehetőséget.
 
2012-ben két új edzővel bővült a szakmai stábunk: Tóth Andrea világ- és Európa-bajnok játékossal, valamint Györe Lajos, KEK győztes játékossal, LEN Kupa győztes edzővel, korábbi női utánpótlás válogatott szövetségi kapitánnyal, az Európa-bajnok női felnőtt válogatott egykori edzőjével.
 
2012/13-ban a serdülőcsapatunk második lett a Duna Kupában, a Budapest Bajnokságban pedig az alsóház ötödik helyén végzett. Az 1998-as csapatunk a Budapest Bajnokságban az alsóházban negyedik lett, az 1999-es csapatunk pedig a Duna Kupában szerzett egy negyedik helyet.
 
2013 nyarán Tóth Andrea helyett Hauszler Károly lett az előkészítő és az utánpótláscsapatok edzője. Hauszler Károly korábbi 56-szoros magyar válogatott, 1979-ben Világ Kupát nyert, 1980-ban olimpiai bronzérmet szerzett. Edzőként Tatabányán és Esztergomban dolgozott.
 
2013 októberétől fájó szívvel megváltunk Hauszler Károlytól. Az előkészítő és a gyermekcsapat munkájának irányítását Szarvas Dávid vette át, Györe Lajos pedig a vezetőedzői feladatainak ellátása mellett az ifjúsági csapat napi munkáját is vezeti. 
 
2013-ban TAO pályázaton sportágfejlesztésre 22 millió Ft megszerzésére nyertünk lehetőséget. 2014-ben a BVLSZ Ifjúsági Bajnokságban az ötödik helyen végeztünk, az 1997-es korosztályú csapatunk pedig második lett a Duna Kupában.
 
2015-ben és 2016-ban a BVLSZ Ifjúsági Bajnokságban mindkétszer a hatodik helyen végeztünk. Ezekben az években tovább erősítettük a kapcsolatainkat a TAO-s és más partnereinkkel. 
 
     

Szarvas Dávid

okleveles testnevelő tanár, vízilabda szakedző

 

Györe Lajos

KEK győztes játékos,

vízilabda szakedző, 

női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány,

női válogatott edzője