Edzésidőpontok

Vízilabda versenycsapat:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 18.00-19.00

Vízilabda előkészítő csoport:
Hétfő, Szerda, Péntek: 19.00-21.00

Csoportok

Előkészítő csoport: Már megfelelő úszástudással és mélyvíz biztonsággal rendelkező gyerekek csoportja, akik a további úszástanulás mellett megkezdik az úszó/vízilabda sportági előkészítő munkát is (legalább 5-ös szinttel rendelkezők számára). Vízilabda versenycsapat: a már meglévő, rendszeresen versenyző vízilabdások, illetve azok, akik már jól úsznak és kezdő szinten vízilabdáznak.

Árak

Vízilabda (előkészítő és versenycsoport): 10.000 Ft/fő/hó

Vízilabda szakosztályunk bemutatása

Egyesületünk 2009 végén kezdett el a vízilabdázással foglalkozni utánpótlás korosztályokban. A szakmai munkában Szarvas Dávid, Tóth Andrea, Hauszler Károly edzők voltak a segítségünkre. Jelenleg Györe Lajos mesteredző, Barna Péter és Dinnyés Soma vízilabdaedzők végzik a sportszakmai munkát. Az előkészítő évek után a Dunántúli Gyermek-, Serdülő- és Ifjúsági Bajnokságban, illetve a Duna Kupában kezdtünk el versenyezni, 2012-óta pedig a magasabb színvonalat jelentő Budapest Bajnokságban játszanak a csapataink.

Közel tíz év munka után az alábbi eredményekre vagyunk büszkék:

  • meghonosítottuk a vízilabda sportágat Dorogon, amely 25-30 km-es körzetből vonzza a fiatalokat,
  • csapataink stabil szereplői a Budapest Bajnokságnak,
  • olyan nevelő egyesületté váltunk, amely folyamatosan ad játékosokat nagyobb múlttal és eredményességgel rendelkező kluboknak (Böszörményi Kristóf, Tánczos Marcell, Kristóffy Barnabás KSI SE, Gulyás Márton Vasas SC, Manninger Marcell, Dinnyés Soma BVSC),
  • edzőink tapasztalata és eredményessége kiemelkedő.

Célunk, hogy a következő években tovább erősítsük a más egyesületekkel meglévő szakmai kapcsolatainkat és új lehetőségeket teremtsünk a játékosoknak a tovább fejlődésre.

Vízilabda szakosztály videója