Úszásoktatás heti 2 alkalommal

Csoportonként: 8-10 fő

Időpontok:
Hétfő-Szerda 16.00, 17.00, 18.00
Kedd-Csütörtök 16.00, 17.00, 18.00

Ár: 1.700 Ft/alkalom

>>Jelentkezem<<

Úszásoktatás heti 1 alkalommal

Csoportonként: 8-10 fő

Időpontok:
Kedd, Csütörtök 17.00
Péntek 16.00, 17.00, 18.00

Ár: 1.850 Ft/alkalom

>>Jelentkezem<<

Kiscsoportos úszásoktatás

Csoportonként: maximum 4 fő

Időpontok:
Heti két alkalommal: Kedd, Csütörtök 16.00
Heti egy alkalommal: Péntek 16.00

Ár: 2.900 Ft/alkalom

>>Jelentkezem<<

Technika javító úszás hetente 3 alkalommal

Csoportonként: 8-10 fő

Időpontok:

Hétfő, Szerda, Péntek 18.00

Ár: 10.000 Ft/ 12 alkalom

>>Jelentkezem<<

Úszótanfolyam Dorogon

Az úszásoktatási programokban 4-15 éves gyermekek vehetnek részt heti 1, vagy heti 2 alkalommal. Az oktatás gyakorlati szintfelméréssel kezdődik, majd az első négy alkalom során az Új-Hullám 8 szintes oktatási rendszerébe soroljuk be a gyerekeket. A képzésen résztvevők elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tehetnek szert.

Az igényeknek megfelelően tanév közben is indítunk úszótanfolyamokat, így aki nem tud szeptemberben kezdeni, később is csatlakozhat a képzéshez. A tanfolyam során az oktatóváltás a gyermekek fejlődése érdekében előfordulhat.

Kötelező felszerelés: papucs, úszónadrág/úszódressz, úszósapka, törülköző/köntös. Javasolt felszerelés: úszószemüveg.

A sportegyesület az oktatási órára átvett gyermekekért a balesetvédelmi felelősséget vállal, amennyiben az egyesület, vagy az oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt jelent a gyermekek uszodába való érkezése, öltöztetése és uszodából való távozása. Az egyesület kéri, hogy az oktatás megkezdése előtt a gyermek szülője/hozzátartozója tájékoztassa a vezető koordinátort, vagy az oktatót a gyermek betegségeiről; egy baleset/betegség súlyosbodásának megelőzése érdekében.

Jelentkezem az Úszótanfolyamra>>

Egyéb információ

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű! A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza! A tanfolyam árából testvérenként 5-5% kedvezményt biztosítunk!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőség, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra! Az általános tájékoztatónk megtekintése »

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11742245-20064794-es számla számra.