Edzésidőpontok

Vízilabda versenycsapat:
Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 18.00-19.00

Vízilabda előkészítő csoport:
Hétfő, Szerda, Péntek: 19.00-21.00

Csoportok

Előkészítő csoport: Már megfelelő úszástudással és mélyvíz biztonsággal rendelkező gyerekek csoportja, akik a további úszástanulás mellett megkezdik az úszó/vízilabda sportági előkészítő munkát is (legalább 5-ös szinttel rendelkezők számára). Vízilabda versenycsapat: a már meglévő, rendszeresen versenyző vízilabdások, illetve azok, akik már jól úsznak és kezdő szinten vízilabdáznak.

Árak

Vízilabda (előkészítő és versenycsoport): 10.000 Ft/fő/hó

Vízilabda szakosztályunk bemutatása

Egyesületünk 2009 végén kezdett el a vízilabdázással foglalkozni utánpótlás korosztályokban. A szakmai munkában Szarvas Dávid, Tóth Andrea, Hauszler Károly edzők és Györe Lajos mesteredző voltak a segítségünkre. Jelenleg Barna Péter és Dinnyés Soma vízilabdaedzők végzik a sportszakmai munkát. Az előkészítő évek után a Dunántúli Gyermek-, Serdülő- és Ifjúsági Bajnokságban, illetve a Duna Kupában kezdtünk el versenyezni, 2012-től 2018-ig a Budapest Bajnokságban játszottunk. Jelenleg a Dunántúli Vízilabda Bajnokságban szerepelünk. 2018-tól együttműködési megállapodást kötöttünk a Bp. Honvéd SE-vel, így játékosaink számára tervezhető sportolói karriert nyitottunk.

Több mint tíz év munka után az alábbi eredményekre vagyunk büszkék:

  • meghonosítottuk a vízilabda sportágat Dorogon, amely 25-30 km-es körzetből vonzza a fiatalokat,
  • csapataink a magyar vízilabdázás állandó szereplői
  • olyan nevelő egyesületté váltunk, amely folyamatosan ad játékosokat nagyobb múlttal és eredményességgel rendelkező kluboknak (Böszörményi Kristóf, Tánczos Marcell, Kristóffy Barnabás KSI SE, Gulyás Márton Vasas SC, Manninger Marcell, Dinnyés Soma BVSC, Botzheim Gregor Zalán és Tallér Tamás Budapest Honvéd SE ),
  • szakmai együttműködést kötöttünk a BHSE-vel
  • nyár végén vízilabdagálákat rendezünk.

Célunk, hogy a következő években tovább erősítsük a szakmai kapcsolatainkat és továbbra is eredményes játékosokat neveljünk ki.

Vízilabda szakosztály videója