Szeptember 28-án, szombaton az ifjúsági korosztályú vízilabda csapatunk is megkezdte a 2019-2020-as szezont. A Dunaújvárosi csapat, az uszoda problémája miatt Dorogon rendezte meg a fordulót, tehát idegenben tudtunk itthon játszani!

A játéknap első mérkőzésén rögtön a mi csapatunk ugorhatott vízbe, a szezon elött számunkra teljesen ismeretlen Pécs csapata ellen. A pécsi vízilabda már hagyományosan erősnek mondható, igy a felkészülés is ennek jegyében zajlott. Sajnos elmondható, hogy a mérkőzés sajátos körülményeihez mi alkalmazkodtunk egy picit később, valamint a srácokon látható volt, hogy a szezonnyitó mérkőzésen járunk, ezért kicsit pókhálósan játszottunk. Ennek ellenére egy igazán izgalmas, brusztolós mérkőzést láthattak a szép számban kilátogató szurkolóink, ahol a mérkőzés végén sajnos 10-7-es vereséget szenvedtünk, de nem kérdés, hogy a visszavágókon azon leszünk, hogy ezt az eredményt megfordítsuk!

A második mérkőzésünket a Szekszárd csapata ellen játszottuk, ahol látványos volt, hogy az első meccsen jelentkező pókháló lekerült a játékosaimról, szemre is szép gólokat, közel tökéletes támadásokat tudtunk végrehajtani, nagyszerűen működtek a lefordulások, és végre emberelőnyben is elkezdtük játszani azokat, amiket tanultunk és gyakoroltunk! A végeredmény 19-6 lett a mi javunkra!

A következő fordulóra 2019.október 19-én kerül sor, a mi saját rendezésünkben, ismételten Dorogon!

További fényképek a mérkőzésekről>>

Hajrá Honvéd, Hajrá Dorog!

Barna Péter, vízilabdaedző