A Magyar Vízilabda Szövetség jóvoltából ifjúsági korosztályú csapatunk lehetőséget kapott január 15-én, szerdán a Budapesten zajló Vízilabda Európa-bajnokság első férfi játéknapjára kilátogatni.

Csapatunk először a Szerbia-Oroszország, majd a Törökország-Magyarország valamint a nap zárómérkőzését, az Olaszország-Görögország összecsapásokat tekinthette meg.

Hatalmas élmény volt ez a srácok számára, hiszen igazi világsztárokat láthattunk testközelből, élőben játszani, sokkal jobban átérezhették egy ilyen rangos, válogatott esemény dinamikáját, és nem utolsó sorban igazán nagyot szurkolhattak.

Ezek mellett természetesen nagyon sokat jelentett az is, hogy egy ilyen létesítményt, mint az EB idejére különösen szépen felcicomázott Duna Arénát, szó szerint a szavunk is elakadt tőle, természetesen ezúton is gratulálunk a szervezőknek!

A mérkőzések között színvonalas előadásokat láthattunk, először egy légtornász bemutatót, majd pedig az Animal Cannibals rövid kis koncertjét, ahol szintén nagyon jól érezték magukat ifistáink!

Egyszóval köszönjük ezt a lehetőséget a Magyar Vízilabda Szövetségnek, és mindenkinek aki segített ebben, hogy egy ilyen eseményre juthassunk el!!

Barna Péter
vízilabdaedző