Idén több újdonsággal is készülünk, hogy az Új-Hullám SE nyári táborain résztvevő gyerekek minél több élménnyel gazdagodjanak a Vakáció alatt!

Ezen a nyáron az alábbi táboraink közül választhatnak: Úszótábor, Úszó- és Lovastábor, KreÁlom tábor, és természetesen a már jól bevált Intenzív Úszótanfolyam.

A minden évben nagy sikernek örvendő Úszótábort azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akiknek mindenük a víz! Számukra napi két úszófoglalkozást tartunk, játékos képességfejlesztő feladatokat adunk nekik és lesz szabad játék is. Újdonság, hogy a turnusok utolsó napján a nagyobb gyerekeket elvisszük kajakozni a Palatinus-tóra, a kisebbekkel pedig a Balaya Játszóházban tombolunk egy jót!

A KreÁlom tábort azoknak ajánljuk, akik az úszás mellett szeretnek kézműveskedni, rajzolni, festeni! Minden nap más és más kreatív feladatokat végezhetnek a gyerekek, a napi egy úszófoglalkozás mellett pedig játékos programokat is biztosítunk nekik.

A legnagyobb változás az Úszó- és Lovastáborban lesz, hiszen új helyszínen lovagolhatnak a gyerekek. A Sátorkő Lovasiskolában délelőttönként minden gyerek lovagolhat minimum a fél órát, emellett olyan élménydús programok várják őket, mint a ló-festés, kincskeresés, ügyességi versenyek. Délután ebben a táborban is az úszásé a főszerep, amely jó levezetése lehet a délelőtti lovaglásnak.

A hét utolsó napján pedig egy különleges újdonsággal szolgálunk a gyerekeknek: szakmai vezetővel történő, biztonságos tereplovaglással!

Az Intenív Úszótanfolyamot azoknak a gyereknek ajánlunk, akik nem tudják az egész napot táborban tölteni, de szeretnének naponta csobbanni egyet. Az úszótanfolyam 2 hetes, és minden délután 1 órán át tart az úszásoktatás. A gyerekeket csoportokba osztjuk, tanításukról szakképzett oktatóink gondoskodnak. A fejlődés a jó csapat és a napi munka miatt garantált! Az intenzív úszótanfolyamokra már kezdő szinttől lehet jelentkezni.

További jó hír, hogy idén az étkeztetés minőségén is javítunk! Az ebédet a Pizza Casa Luigi csapata szolgáltatja majd, így biztosan senki nem marad éhes!

EARLY BIRD

Szeretné biztosítani a gyermeke helyét a táborainkban? Mindezt kedvezménnyel?

Amennyiben 2018. május 4-ig kitöltik a regisztrációs lapunkat, illetve az előleget is befizetik, úgy kiemelt kedvezményeben részesülnek táboronként!

Információ, jelentkezés: www.uszotabor.hu , +36 30 545 3909