Október 12-én Serdülő csapatunk Tatabányán ugrott vízbe a Dunántúli Vízilabda Liga SerdülőBajnokságának II. fordulójában! Az első forduló 50%-os (1 győzelem, 1 vereség) mutatója után a soron következő játéknapon is ugyanez volt a minimum elvárásom a srácok felé, amit teljesítettek is!

Az első ellenfelünk a Komplex csapata volt. Terveink szerint szerettünk volna a mérkőzés első negyedében már megmutatni, hogy ezt a derbit senki nem veheti el tőlünk, de sajnos picit pókhálósan kezdtünk, sok apró egyéni hibával, de ezeket sikerült a második negyedre leráznunk magunkról. Azonban 6-1-es vezetésnél, a mérkőzés 10. percében egy olyan bírói ítélettel találtuk szembe magunkat, amivel nagyon ritkán, az egyik játékosunk végleg, csere nélküli kiállítást kapott, melyet követően csapatunk a szabályok értelmében 4 percig emberhátrányban kellett, hogy játsszon. Ez megzavarta a fiúkat, sajnos a 4 perc lejártakor sikerült kiegyenlíteni az ellenfélnek, így 7-7-es állással vágtunk neki a záró negyednek. Csapatomnak sikerült talpra állnia, és az utolsó percekben megmutatták, hogy semmilyen körülmények között nem vehetik el ezt a győzelmet tőlünk, és 11-7-re behúztuk ezt a meccset.

A játéknap második mérkőzése már egy másik kávéház volt. A tavaly óta nagyon megerősödött ESMTK csapatával néztünk szembe, akik igazolták is a papírformát. Sajnos látványosan sokat kivett az első mérkőzés a csapatunkból, és olykor kicsit akadozva, de rengeteg hibával játszottuk végig ezt az összecsapást, kicsit talán azt is érezni lehetett, hogy ellenfelünk igyekezett megtorolni a tavalyi évet, ahol a felsőházban mindkétszer komoly győzelmet arattunk felettük. Egy pillanatig sem vették le a kezüket a nyakunkról, és az első perctől az utolsóig végig uralták a meccset, így 22-6-os vereséget szenvedtünk.

Az alap elvárásokat sikerült teljesítenie Serdülő csapatunknak, megszerezték a kötelező 3 pontot, így a bajnokságban 2 győzelemmel, és 2 vereséggel a 3. helyen állunk! Folytatás November 23.-án, Balatonfűzfőn! Hajrá Dorog, Hajrá Honvéd!

Barna Péter edző