Idén immáron 3. alkalommal rendezzük meg a már hagyománnyá váló, év végi dorogi felnőtt vízilabda kupát. Az eddigieknek megfelelően az Új-Hullám vízilabda iskoláját két csapat képviseli, egyrészt az alapokat nálunk megtanuló Honvéd-Dorog ifjúsági korosztályú csapata, másrészt pedig a pályafutásukban végig Új-Hullám színekben versenyző „Régi-Hullám” nevű csapat, amely az egyik edzőnk, Dinnyés Soma és korosztályának csapata, és egyben a címvédők!  A korábbi tornákról több ismerős csapattal találkozhatunk még, vízbe csobban az első kiírást megnyerő, vezetőedzőnk, Barna Péter fémjelezte Gépállat, a tavaly nagyon jól szereplő, és kifejezetten szimpatikus játékot mutató Angyalföldi Tüzérek, és a LöSanszDöGól cspatai is. Debütáló is lesz, hiszen az elmúlt idényben több amatőr címet is begyűjtő Cégszolgálat Kft. csapata első alkalommal látogat ide.

Semmi kétség afelől, hogy a tornára kilátogató publikum igazán látványos és parázs meccseket láthat, hiszen a sorsolás következtében már a csoportmérkőzések folyamán összecsap az eddigi két győztes, de a tavalyi döntő megismétlődésére is nagy esély van, a helyi ifi csapat pedig olyan tanulási folyamatban van, amely által egyértelműen az egyik legnagyobb esélyesévé lépett elő a III. Új-Hullám Felnőtt Vízilabda Kupának!

A torna 2019.December 28.-án kerül megrendezésre, az első mérkőzés 10.00-kor kezdődik, az eredményhirdetés pedig várhatóan 18.00-kor sorra.

Sok szeretettel várunk minden szurkolót a Kupa napján, addig is pedig plusz információk , csapatok bemutatkozásai, valamint a mérkőzések pontos időrendje megtalálhatók a Kupa facebook oldalán: https://www.facebook.com/III-%C3%9Aj-Hull%C3%A1m-Amat%C5%91r-V%C3%ADzilabda-Kupa-105203870957192/