Átszervezés

Szinay István külföldi munkavállalása miatt átszerveztük a délutáni úszótanfolyamos csoportokat. A keddi, csütörtöki kiscsoportos tanfolyamokat beintegráltuk az átszervezett csoportokba. A gyermekeket az eddigi fejlődésük, tudásszintjük alapján osztottuk be újra az oktatókhoz. Február 4-től az oktatók az uszodatérben jelzik a gyermekeknek, hogy ki melyik csoportba és melyik oktatóhoz kerül. Köszönjük a megértésüket!

Köszönetnyilvánítás

Szinay Istvánnak ezúton is szeretnénk megköszönni az eddigi áldozatos munkáját, amelyet oktatóként, edzőként végzett az egyesületünkben. Olyan kollégától köszönünk el, aki nemcsak munkabírásáról volt ismert, de jó értelemben vett atyai szigoráról is, amellyel sok gyermek fejlődését segítette. Kívánjuk, hogy külföldi munkája során is legyen olyan eredményes és sikeres, mint nálunk!

Új tanfolyam

Új kezdő csoportokat is indítunk februárban. Amennyiben ismer olyan gyermeket (testvér, rokon, barát), aki szeretné elkezdeni az úszást kérjük, gondoljon erre a lehetőségre! Az új gyermekek heti két alkalommal hétfőn és szerdán 17 és 18 órakor, kedden és csütörtökön 16 órakor, heti egy alkalommal pedig pénteken 16, 17 és 18 órakor vehetnek részt a kezdő úszófoglalkozásokon.

Jelentkezés: Szabó-Rácz Petra (+36 30 545 3909, [email protected]), online: https://wbten.cpserver.net/~ujhullamse/jelentkezes/