Az Új-Hullám Sport Egyesület legkisebb korosztályú, Gyermek IV-es csapata először szerepelt hazai pályán, csapatunk a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek IV-es Bajnokságának Alsóházában kezdték meg a tavaszt!

Sajnos voltak hiányzóink, és ami még sajnálatosabb, hogy az Ifjúsági és a Serdülő csapatainknál tapasztalható első fordulóbeli pókhálós kezdés a kicsiknél is megjelent. Ellenfeleink a már régi rivális Pápa, valamint az alsóház megnyerésére legesélyesebb Fehérvár voltak. A Pápával az Alapszakasz utolsó fordulójában egy legendás 1-0-ás meccset játszottunk, tervünk egy hasonlóan szoros mérkőzés volt, azonban a hiányzóknak, és az előbb említett már-már első forduló átkának nevezhető szürke játéknak köszönhetően sajnos egy nagyobb arányú vereségbe szaladtunk bele, 10-2-re tudtak pápai riválisaink győzedelmeskedni.

A második mérkőzésen az esélytelenek nyugalmával csobbantunk vízbe a fehérváriak ellen, és a mérkőzés sajnos igazolta a papírformát, 16-1-es arányban kaptunk ki. Ami pozitívum, hogy hibáink kézzel foghatóak voltak az egész játéknapon, így azokat kijavítva a második forduló már sokkal fényesebb lesz a gyerekeink számára! Kiemelném kapusunk, Holfinger Huba teljesítményét, aki hősiesen próbált helyt állni egész nap, teljesítményével pedig a teljes, korosztályos Dunántúli Bajnokság kapusranglistájának első helyére lépett fel! 

Hajrá Új-Hullám, tovább előre!!!!

Barna Péter, vízilabdaedző